JustLotta Holistic Health Coach podcast
This podcast will be mainly in Swedish but as I do have guests on the show it will be in English at that certain point of time. My main topics will be about Holistic Health and my aim is to learn, teach, motivate and inspire both my listeners and myself. This is a journey for all of us. I will talk about topics such as: Thoughts and emotions, breathing, hydration, sleep, nutrition and movement. And in-between all this large topics I will talk about hormones, weight-loss, stress and much more. I would like to keep this podcast as a dialoge and therefore I will sometimes give you a chance to ask questions on my Facebook-page and I will answer them as well as I can in the podcast. I hope that you will enjoy this!

Categories

Health and fitness
general

Archives

2018
August
July
June

2015
December
November
August
June
April
March
February
January

2014
December
November
October
September
August
July
June

September 2014
S M T W T F S
     
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Syndication

#11 Coach Sunday - Drömmar

För att nå sina drömmar så behöver man ha visioner och en inre lust och vilja för att nå dem. Jag och Sarah har stora drömmar och ambitioner och dessa sattes på prov i dagens podcast. Hör mer om vad det var som egentligen hände.

 

Coach Sunday är en podcast av och med Charlott Zsoldos "JustLotta" och Sarah Jerngren. 

http://justlotta.se

 

Direct download: Coach_Sunday_-_Drmmar_avsnitt_6_-mp3.mp3
Category:Health and fitness -- posted at: 8:00am CEST

Magnus är en 39årig Stockholmskille som vill göra en livsstilsförändring. Och mina/våra lyssnare ska få chansen att på nära håll lyssna till det som händer när man gör det.

Besök min hemsida på http://justlotta.se

 

Direct download: Pilot_1_Magnus_resa-mp3.mp3
Category:Health and fitness -- posted at: 8:53am CEST

Tiden har gått fort och vår minipodcast fortsätter. Idag får ni lyssna till vårt femte avsnitt där vi reflekterar kring ordet tacksamhet. Det här ämnet är något som både jag och Sarah brinner för och 20 minuter gick fort även den här gången.

Gillar du det som du hör? Gilla, dela och skriv en rad om vad du tycker. 

Lottas hemsida: http://justlotta.se 

Mycket kärlek från Lotta och Sarah

Direct download: Coach_Sunday_-_Tacksamhet_5-mp3.mp3
Category:Health and fitness -- posted at: 12:00pm CEST

Hej!

 

I det här avsnittet så reflekterar jag och Sarah över vad det innebär att släppa taget. Är det lätt, sårt eller faktiskt ett måste?

Under veckan så hade vi ett par olika områden som vi var intresserade av, men det hela avgjordes genom ett sms från Lotta "Vad tror du om ämnet, att släppa taget". Detta blev tillslut i vårt tycke en av de bästa av våra fyra podcasts som vi har gjort så här långt. 

Lämna gärna en kommentar, gilla och sätt betyg, och varför inte dela när du ändå är i farten. 

För att komma i kontakt med oss: lotta@justlotta.se eller hemsidan: http://justlotta.se 

Vill du komma i kontakt med Sarah så kan du bland annat nå henne på hennes instagram: @sarahsshowroom  eller på hennes blogg: www.sarahsshowroom.se 

Direct download: _Att_slppa_taget-mp3.mp3
Category:Health and fitness -- posted at: 12:00pm CEST

 

Soul Sunday släpper sitt tredje avsnitt och den här gången så är ämnet relationer. Jag och Sarah har många reflektioner kring ämnet och vi är absolut inga kärleksexperter. Dock så är vi nyfikna på att bli bättre. 

Vi lyfter olika böcker och författare på ämnet och ni får en inblick i våra liv. För även om vi jobbar som coacher så har vi inte svaren på alla frågor, utan vi söker ständigt svaren inom oss själva. Och vår förhoppning är attt du som lyssnar börjar att ställa frågor till dig själv, under eller efter podcasten. 

 

Mycket nöje och vi är tillbaka igen nästa söndag :)

 

Charlott Zsoldos Holistic Health coach http://justlotta.se

Direct download: Soul_Sunday_Relationer_3-mp3.mp3
Category:Health and fitness -- posted at: 12:00pm CEST

Today on the show I had the pleasure of having my mentor as my guest. The brilliant JP Sears sat down with me on Skype and we had a good, long talk about "healthy relationships". 

If you want to get in touch with JP who is an innercoach in the US, please visit his website: www.innerawakeningsonline.com

If you want to know more about me: http://justlotta.se 

 

Direct download: JP_Sears_Podcast_nr_4-mp3.mp3
Category:Health and fitness -- posted at: 12:00pm CEST

1